IBU BAPA PERLU RISAU . . .

IBU BAPA PERLU RISAU . . .

IBU BAPA PERLU RISAU AKAN PENDIDIKAN ANAK PADA TAHUN 2020 INI !
.
😱 Dengan wabak COVID yang kita tak tahu bila akan cool down dan ketidakpastian tentang perkembangan wabak ini menyebabkan sekolah terpaksa ditutup di beberapa kawasan tanpa perancangan jadi terlalu banyak silibus yang pelajar sekolah tertinggal tahun ini.
.
😠 TAPI ITU BUKAN ALASAN untuk tidak boleh skor dalam pelajaran. JOM lihat perkongsian adik Ain ni walaupun negara dilanda wabak COVID tetapi dia masih boleh skor dengan cemerlang alhamdulillah berkat usaha dan kerjasama daripada ibu bapa kerana membenarkan Ain menyertai kelas ONLINE bersama kami dan komitmen daripada Ain sendiri yang sangat hebat ! Tahniah Ain !
.
🤩 Jadi kepada ibu bapa diluar sana , kami membuka peluang untuk mendapatkan akses ke kelas ONLINE kami sepanjang PKPB ini berlangsung dengan TAWARAN ISTIMEWA daripada kami.
.
😁 Daripada tiada aktiviti duduk di rumah jom isi masa lapang mereka dengan ulangkaji bersasar dan latihan yang sangat berfokus !
.
👇 JOM klik link di bawah untuk ketahui tawaran yang kami berikan !
.
NAKTAHUTAWARANSEPANJANGPKPB
.
🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️ JOM ramai2 sertai kelas ONLINE untuk mengisi masa lapang dengan perkara penting iaitu revision topik yang terlepas dan menambah baik kemahiran pemahaman dan praktikal dalam menjawab soalan.
.
#LahazoneEducation
#LahazoneCare

LAHAzone Education

Kepakaran kami ialah mencegah pelajar kecundang di dewan peperiksaan. Ketahui bagaimana.Hubungi LAHAzone 010-233 6859 #LahaZone

Leave a Reply