Servis Kami

Program Bimbingan Holistik

Program Bimbingan Holistik

Merupakan program yang direka khas untuk pembelajaran yang lebih fokus. Program Bimbingan Holistik merupakan program yang menerapkan aspek menyeluruh dan bukannya aspek akademik semata-mata.
Program Bimbingan Holistik Virtual

Program Bimbingan Holistik Virtual

Program yang sama seperti Program Bimbingan Holistik biasa tetapi versi virtual. Pelajar akan dibimbing oleh coach-coach terlatih walaupun dari jarak jauh.
S2S

Silent to Spoken (S2S)

Merupakan program pertuturan Bahasa Inggeris daripada basic untuk yang ingn mahir berbahasa Inggeris dan ingin naik pangkat dalam kerjaya.
Holistic Youth Camp

Holistic Youth Camp

Holistic Youth Camp ialah kem tahunan kami. Kami akan rangkupkan pelbagai aktiviti dan motivasi untuk menaikkan semangat pelajar di samping memberikan impak kepada rohani dan jasmani pelajar.
Bengkel dan Seminar LahaZone

Bengkel dan Seminar

Kami akan mengadakan bengkel dan seminar untuk menambah ilmu pengetahuan kepada pelajar kami. Semua pelajar PBH akan diberikan sesi peningkatan potensi (penerapan NLP) setiap bulan dan kelas Pendidikan Islam secara PERCUMA.
Graphic design impact

Grafik Design dan Percetakan

Kami juga menawarkan servis rekaan grafik dan percetakan. Servis ini ditawarkan oleh Tim Impact.
Kem Cuti Sekolah

Program Cuti Sekolah

Setiap waktu yang ada akan kami manfaatkan untuk memberi yang terbaik kepada pelajar kami. Waktu cuti sekolah ialah waktu keemasan yang tidak patut kita bazirkan. Pada waktu cuti sekolah akan diadakan kem yang memberi pelbagai ilmu dan imput baru kepada pelajar.
ilearnace LahaZone

I Learn Ace

Portal M-Learning terbaik yang anda akan dapat diluar sana. Kami menggunakan IlearnAce dalam sesi perkongsian kami. Ilearnace menjadikan kelas lebih interaktif dan menarik.